Beginners cursus

Starten met yoga

zaterdag 30 maartmeer-informatie-hover

Beginnen met yoga?

Met een unieke aanbieding!

ons aanbodmeer-informatie-hover

Vitaliteit yoga

Voor de jongere ouderen

meer-informatie-hover

2x per week

Wat is Yoga?

In het leven van alledag komt er veel op ons af. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Drukte rondom werk, familie of iets anders vraagt vaak veel van ons. Sommige mensen krijgen van de zorgen in hun hoofd zelfs lichamelijke klachten, zoals spanningshoofdpijn of gewrichtsklachten. Yoga herstelt de balans tussen lichaam en geest. Het betekent letterlijk ‘in overeenstemming brengen met’ en verbindt lichaam, geest en gevoel met elkaar. Om dat bereiken, beoefen je fysieke houdingen, die we asana’s noemen, en ademhalingsoefeningen, die we pranayama noemen.

Ervaar het zelf!

Om echt te weten wat yoga betekent, moet je het zelf ervaren. In het begin zul je vooral de lichamelijke uitwerking van de oefeningen opmerken. Yoga maakt het lichaam lenig en versterkt de spieren en gewrichten. De ruggengraat en heel het beenderstelsel wordt veerkrachtig. Doordat de yoga oefeningen fysieke en mentale spanningen vrijlaten, zul je na verloop van tijd ook het effect op de inwendige organen, klieren en zenuwstelsel gaan ervaren. De nieuwe levenskracht die yoga in jou losmaakt, helpt jouw geest een rustpunt te laten vinden in een veerkrachtig lichaam. Je leert alledaagse zorgen los te laten en niet meer te laten rondtollen in jouw gedachten. Door controle te krijgen over de geest, hebben alledaagse zorgen niet meer de overhand. De rust die je dan ervaart, geeft jou de ruimte om te zijn wie je werkelijk bent!

Bij Elke dag yoga geven we Iyengar yogaJe kunt bij ons ook individuele yogalessen volgen (prive les).

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland