Yogales bij het meer - Buiten zomeryoga - Zegerplas Alphen aan den Rijn - Elke dag yogaYogales buiten bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Doe je mee? Bij goed weer organiseren wij yoga bij het meer. Natuurlijk op gepaste afstand en conform de voorgeschreven richtlijnen.

In de open lucht, onder de bomen, heel anders dan in de yogastudio. Hoor de geluiden rondom het meer, uitzicht over de Zegerplas.

Alweer voor het zesde jaar organiseren we onze zomeryoga! De locatie is in de hoek tussen Wet ’n Wild en de Surfvereniging. Klik hier voor de locatie.

Je bent van harte welkom, meld je nu aan en je ontvangt de info over de voorwaarden, locatie en wat je meeneemt voor de les.

*** let op ***  vooraf aanmelden verplicht in verband met de beperkte groepsgrootte

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!