Hatha yoga

Hatha yoga is de bekendste vorm van yoga in het westen. Yoga is een levenswijze, een kennissysteem gebaseerd op ervaring. Een traditie die al duizenden jaren stand heeft gehouden en die in deze tijd populairder is dan ooit.

De hatha yoga lessen zijn zowel intensief/uitdagend als ontspannen. De nadruk ligt op een rustige, regelmatige ademhaling en het versterken en soepel maken van je lichaam in poses. De houdingen wisselen elkaar af afgestemd op de ademhaling. Afwisselend inspannende en ontspannende houdingen. De houdingen gaan vloeiend in elkaar over.

Het effect van regelmatig beoefenen van deze les maakt je sterker en soepeler. Ook verhoogt het je concentratie en je bewustzijn van je lichaam, hoofd en hart.

Je wordt sterker, soepeler en je krijgt meer rust in je hoofd.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!