Dru yoga

Het is een zachte vorm van yoga met vloeiende doorgaande bewegingen. Deze yogastijl maakt gebruik van energy block release. Dit zijn bewegingsreeksen die systematisch de spanningsvelden en energieblokkades in het lichaam opruimen. Met de vrijgekomen energie worden lichaam en geest sterker gemaakt.

Toegankelijk

Het is een toegankelijke vorm van yoga en maakt gebruik van een specifieke combinatie van vloeiende bewegingen. Eenvoudige ademhalingstechnieken, mudras (handgebaren), affirmaties, meditatie- en ontspanningstechnieken.

Als energie geblokkeerd raakt, zet dat zich vast in de gewrichten. Door het niet vrijmaken van deze energie dringt de blokkade dieper door in het lichaam. Eerst in de spieren en later in de organen en dit kan uiteindelijk leiden tot ziekte. Deze yogavorm ruimt systematisch de spanningsvelden in het lichaam op. De vrijgekomen energie kan dan worden ingezet om lichaam en geest sterker te maken.

Druyoga

• yoga met een glimlach op je gezicht.
• wordt ook wel yoga van het hart genoemd.
• zacht voor je lichaam, helend voor je geest.
• helpt je om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan.
• brengt je fysiek en emotioneel meer in balans, zelfs bij één les in de week.
• moeiteloos werken vanuit de adem met lichaam, geest en energie,
van de zon, de maan, de wind en natuurlijk de aarde.
• zorgt dat de energie vrij kan stromen door de vloeiende bewegingen van de oefeningen.
• werkt met een serie bewegingen, die blokkades in je lichaam opheffen, je soepeler maken en krachtiger.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!