Meditatie en Mindfulness

We leven allemaal in een wereld die het ons moeilijk maakt in contact te blijven met ons zelf en ons welzijn. Vaker wel dan niet word je geleefd, er aan je getrokken, word je afgeleid en overprikkelt door media en mobiele apparatuur.

Terwijl je zo druk bezig bent om alles te doen, het allemaal te kunnen hebben, blij, voldoening en je gelukkig te voelen, kun je gemakkelijk terecht komen in tijdgebrek, overwerktheid en over bezorgdheid.

Daarnaast zet je vaak, bewust of onbewust je herhalende patronen in je wereld neer. Met als gevolg een gevoel van stress, spanning, onvrede en misschien zelfs ongelukkig, in plaats van gecentreerd in je zelf, in je kracht en op je gemak.

Doordat de focus, aandacht en actie naar buiten is gericht blijf je in deze staat verkeren en houd je dit in stand. Daarom is het zo belangrijk om je van tijd tot tijd terug te trekken in en met jezelf, je eigen ruimte, de schoonheid en liefde van je eigen geest en ruimte te scheppen voor inzicht, inspiratie, rust, jouw verlangen, jouw welzijn en je te vullen met liefde en kracht.

Verschillende meditatietechnieken worden in de lessen gebruikt en kun je leren. Bijvoorbeeld dynamische meditaties, stilte-, vipassanã-, ademhaling-,  specifieke concentratie, aandachtsgerichte meditaties/oefeningen en ontspanningstechnieken. Ook focus en mindfulnesstraining komt terug in de lessen.

Voor wie:

Voor jou als je de aandacht wilt verschuiven van buiten naar binnen. Een moment van aandacht voor jou, jouw ruimte en uitnodiging tot ontspanning. Andere manieren wilt leren ontdekken dan de vaak herhalende patronen en conditioneringen die je in je leven neerzet.

Ervaring is niet nodig. Hoe vaker je mediteert, hoe rustiger je mind wordt en je minder wordt afgeleid en de meditatie verdiept. De inzichten die je op doet kun je toepassen in de grote buitenwereld.

De lessen zijn vrij, open en toegankelijk.

Lesrooster meditatie en mindfulness

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!