Zwangerschapsyoga in Alphen aan den Rijn

Zwangerschapsyoga helpt je flexibiliteit en je kracht te behouden terwijl je lichaam verandert gedurende de verschillende stadia van de zwangerschap. Je leert je adem op een juiste manier te gebruiken om je door de weeën en de bevalling heen te helpen en je voor te bereiden op het moederschap! Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Ontspannen en mindful zwanger lijkt soms lastig, onze lessen kunnen je helpen. Het is anders dan zwangerschapsgym, onze zwangerschapsyoga docente Valerie kan je helpen met ademhaling en andere oefeningen. Geen zweverige, maar concrete adviezen voor je bevalling.

Wanneer beginnen?

De zwangerschapscursus is een doorlopende cursus tot het moment van de bevalling. Je kunt het beste beginnen tussen de 13e en 20ste week van de zwangerschap. Liefst niet later dan de 27ste week.

Wanneer zijn de lessen?

Elke zaterdag, van 11.30 – 12.45.

Eens per kwartaal is er een partnerles. Deze organiseren we op de tweede zaterdag in januari, april, juli en oktober.

Prijzen zwangerschapsyoga

Kom een proefles zwangerschapsyogales in onze studio proberen! Drink een kop thee na de les, praat met de docent en de andere aanstaande moeders om de sfeer te proeven.

Een proefles is € 9,95, als je besluit verder te gaan kun je kiezen uit een 10 lessenkaart (€ 149 euro) of een 5 lessenkaart {€ 80 euro). Alle prijzen van de yogalessen vind hier.  Zorgverzekeringen vergoeden onze zwangerschapslessen, check je verzekering of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Groepsgrootte

De zwangerschaps yoga wordt gegeven in kleine groepen (maximaal 8), waardoor de docente voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Valerie geeft de zwangerschapslessen. Valerie heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan aanstaande moeders.

Meld je aan

De bevalling is vlot en soepel verlopen. Ik heb heel veel aan de ademhalings technieken gehad. elke keer diepe adem en dan 6 pufjes (ik weet het het was 7, maar 6 deed ook zijn werk) ik denk dat ik misschien maar 1 keer verkeerd pufte, en dan ging ik mezelf weer verbeteren. Natuurlijk bij het laatste persen raak je in paniek, maar dan zei de verloskundige wat ik moest doen. En dacht ik weer aan jou, hoe ik het moest doen!

Bij deze wil ik je heel erg bedanken voor alle goede zorg en oefeningen.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!