Zwangerschapsyoga in Alphen aan den Rijn

Zwangerschapsyoga helpt je flexibiliteit en je kracht te behouden terwijl je lichaam verandert gedurende de verschillende stadia van de zwangerschap. Je leert je adem op een juiste manier te gebruiken om je door de weeën en de bevalling heen te helpen en je voor te bereiden op het moederschap! Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Ontspannen en mindful zwanger lijkt soms lastig, onze lessen kunnen je helpen. Het is anders dan zwangerschapsgym, onze zwangerschapsyoga docente Valerie kan je helpen met ademhaling en andere oefeningen. Geen zweverige, maar concrete adviezen voor je bevalling.

Wanneer beginnen?

De zwangerschapscursus is een doorlopende cursus tot het moment van de bevalling. Je kunt het beste beginnen tussen de 13e en 20ste week van de zwangerschap. Liefst niet later dan de 27ste week.

Wanneer zijn de lessen?

Elke zaterdag, van 11.30 – 12.45.

Eens per kwartaal is er een partnerles. Deze organiseren we op tweede zaterdag in januari, april, juli en oktober.

Prijzen zwangerschapsyoga

Kom een zwangerschapsyogales in onze studio proberen! Drink een kop thee na de les, praat met de docent en de andere aanstaande moeders om de sfeer te proeven.

Een les is € 19,50, als je besluit verder te gaan ontvang je 19,50 korting op een zwangerschapsyoga lessenkaart. Je kunt kiezen uit een 10 lessenkaart (€ 149 euro) of een 5 lessenkaart {€ 80 euro). Alle prijzen van de yogalessen vind hier.

Groepsgrootte

De zwangerschaps yoga wordt gegeven in kleine groepen (maximaal 8), waardoor de docente voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Valerie geeft de zwangerschapslessen. Valerie heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan aanstaande moeders.

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen en heeft mail  de voorkeur.

Ik help je graag!