Je bent van harte welkom

We kunnen je van alles vertellen over yoga, maar de beste manier om kennis te maken met yoga is door het zelf uit te proberen.

Ben je helemaal nieuw of beginnend in yoga?

Goede begeleiding helpt je zelfverzekerd op weg. Onze studio en lessen zijn speciaal ontworpen om je op een prettige manier te laten ontdekken wat yoga is en welke vormen er zijn. Met persoonlijke begeleiding!

Wij geven verschillende soorten yoga. Een van de vormen is Iyengar yoga, een van de meest gerespecteerde yogavormen ter wereld. Verder geven wij onder andere het populaire Yin yoga en de traditionele Hatha yogaHier vind je alle yogavormen waarin wij lesgeven.

Wil je een keer meedoen met een les om te zien of onze studio bij je past? Of heb je ervaring en wil je kennis maken met hoe onze docenten lesgeven?

Je kunt kiezen uit meer dan 40 lessen per week:

Hieronder vind je de beste pakketten om te starten met yoga!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!