Je bent van harte welkom

We kunnen je van alles vertellen over yoga, maar de beste manier om kennis te maken met yoga is door het zelf uit te proberen.

Ben je helemaal nieuw of beginnend in yoga?

Eens per kwartaal geven we een speciale cursus voor beginners van zes lessen. Een andere optie yoga startprogramma, deze start elke maand.

Wij geven verschillende soorten yoga. Een van de vormen is Iyengar yoga, een van de meest gerespecteerde yogavormen ter wereld. Verder geven wij onder andere het populaire Yin yoga en de traditionele Hatha yogaHier vind je de yogavormen waarin wij lesgeven.

Ben je al wat meer ervaren en wil je meedoen met een les om te zien of onze studio bij je past?

Ook dan ben je van harte welkom om gebruik te maken van onze introductie aanbieding, 1 maand onbeperkt yogales voor € 37,50!

Nu tijdelijk met gratis persoonlijke intake, zodat je direct kunt starten met de yogavorm die bij jou past!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!