Themalessen Iyengar yoga

Naast de reguliere yogalessen zijn er speciale themalessen. Deze themalessen zijn op speciale dagen, zoals internationale yoga dag op 21 juni, of op andere data als Pasen, Pinksteren etc. Op het lesrooster vind je de themalessen.

Verder is er een wekelijkse themales. De themalessen gaan in op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld ademhaling, energie of kracht. Ook herstellende houdingen staan op het programma om je immuunsysteem te versterken.

Dit zijn de thema’s van de wekelijkse themalessen:

Kracht en vertrouwen (Staande houdingen)

Rust in je hoofd (Voorwaartse buigingen)

Energie in je lijf (Achterwaartse buigingen)

Herstellende houdingen en ademhaling (Restorative en pranayama)

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!