Personal yoga

Je kunt bij ons ook personal yoga volgen. Dit zijn individuele prive lessen, afgestemd op jouw behoefte. Zo ontwikkel je sneller vooruitgang doordat de yoga sessie op jou afgestemd wordt. Daarnaast geeft het je meer zelfvertrouwen en plezier tijdens de lessen. Als je je zorgen maakt over een blessure of niet weet op welk niveau je kunt instappen is een groepsles misschien een stap te ver voor je. Ook dan is personal yoga een uitkomst. Het kan natuurlijk ook dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt.

Het is ook mogelijk om personal yoga les thuis te krijgen. Op verzoek kunnen de personal yoga lessen worden gedeeld met meer mensen (maximaal 3).

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!