Wil je je yogastudio verkopen?

Ben je een yogastudio-eigenaar en wil je af van de dagelijkse beslommeringen van het runnen van de studio?

Misschien wil je terug naar je passie, het lesgeven, het ondersteunen van de grotere yoga community? Of misschien wilt je verder met andere activiteiten. Elke dag yoga kan je verschillende opties aanbieden om je persoonlijke doelen te ondersteunen en tegelijkertijd de mogelijkheden voor je leerlingen en docenten uit te breiden.

Als je meer wilt weten over de mogelijke opties, of gewoon een persoonlijk advies wilt over hoe je je bedrijf kunt voorbereiden op de volgende fase, stuur dan een berichtje naar ruud@elkedagyoga.nl.

Alle informatie die je deelt blijft volledig vertrouwelijk.

Namaste,

Ruud (directeur/eigenaar) en de Elke dag yoga familie.

Deel onze missie

Wij richten ons op een gezonde lifestyle en het verrijken en transformeren van levens door middel van yoga. Wij leveren een positieve bijdrage aan het leven van mensen in onze omgeving. Meer energie in je lijf en rust in je hoofd door het geven van yogalessen. Met de yogalessen helpen wij mensen zichzelf beter te leren kennen, zodat ze kunnen groeien. Lichamelijk en emotioneel sterker worden. Met als gevolg een gezond en stabiel leven met veel energie en minder stress. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het leven op korte en lange termijn.

Als je onze missie deelt, horen we graag van je.

Onze studio en groei

Sinds de opening van onze studio in Alphen aan den Rijn in 2009, is Elke dag yoga gebouwd op het geloof dat yoga voor iedereen is en voor elk lichaam werkt. Deze overtuiging wordt geïllustreerd door de diversiteit van de lessen op onze lesrooster en door de studioruimten zelf.

Ons unieke groeimodel richt zich op het verwerven van bestaande studio’s en het centraliseren van de elementaire zakelijke functies, terwijl de lokale programmering en cultuur/sfeer van elke studio ondersteunt wordt.

Deze benadering stelt ons in staat om enkele van de beste yogastudio’s samen te brengen binnen een merk en zo mogelijkheden te bieden aan studio-eigenaren, leraren en studenten om te groeien.

Jouw yogastudio

De vele tijdrovende administratieve taken die gepaard gaan met het bezitten van een studio nemen we van je over. Natuurlijk respecteren we altijd het karakter en de sfeer van jouw studio. Van het inhuren van de bestaande leraren, ander personeel tot het kopje thee na de les. Ons streven is om het unieke karakter en de unieke sfeer van elke studio te behouden.

We blijven ook je docenten ondersteunen door het lesrooster te handhaven wat afgestemd is op de behoefte van je lokale gemeenschap. Dat heeft jouw studio tenslotte succesvol gemaakt!

Betrokkenheid

Ons model stelt je in staat je persoonlijke doelen te realiseren en tegelijkertijd je leraren (en eventueel ander personeel) te ondersteunen. We zijn flexibel in het helpen om de oplossing te vinden die geschikt is voor hen na de verkoop, inclusief jezelf als werknemer.

We bieden alle vaste medewerkers de mogelijkheid om hun yogapractise te verdiepen door het volgen van gratis lessen in een van onze studio’s. Ten slotte bieden we mogelijkheden voor docenten om hun loopbaan naar een hoger niveau te tillen.

Breid je community uit

Door onderdeel te worden van de Elke dag yoga familie, wordt jouw studio, de leerlingen en de docenten deel van een bredere yogacommunity. De leerlingen kunnen lessen en workshops volgen in alle studio’s.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!