Over Elke dag yoga in Alphen aan den Rijn

Elke dag yoga is een yogastudio (yogacenter) in het hart van Alphen aan den Rijn aan de Castellumstraat 31 tegenover het gemeentehuis.

Ruud Boone heeft Elke dag yoga in 2009 opgericht. Hij geeft al jaren les in Alphen aan den Rijn en geeft bedrijfsyoga bij ING, KPN, Nationale Nederlanden, sixpack mobile applications en diverse ministeries in Den Haag. Daarnaast geeft Ruud yoga voor ouderen bij Oudshoorn ontmoetingscentrum Noorderbrink in Alphen aan den Rijn. Ruud geeft yoga op een down-to-earth manier die toegankelijk is voor iedereen. Hij volgde de 3-jarige “teacher training” bij het gerenommeerde Iyengar Yoga instituut in Amsterdam.

Door de jaren heen heeft Ruud vele collega yoga docenten leren kennen. Het team van elke dag yoga bestaat uit een aantal gekwalificeerde enthousiaste yoga docenten die elk in een bepaalde yogastijl les geven.

Over de studio

In de sfeervol ingerichte studio is plaats voor ongeveer 20 personen. In de zithoek kun je na de les uitrusten en bijpraten onder het genot van een kop thee. Daarnaast is er een kleurrijk assortiment aan yoga benodigdheden zoals matjes, tassen en boeken.

Over onze lessen

Een les duurt 1 of 1,5 uur. De diverse yoga houdingen voer je uit op een yogamat en soms worden daarbij extra hulpmiddelen gebruikt zoals blokken, een riempje, kussens of de muur. Na de les staat de thee klaar.

Elke dag yoga kent abonnementen en 2 soorten leskaarten: een 10 lessenkaart die 12 weken geldig is, of een 10 lessenkaart die 6 weken geldig is. Het is natuurlijk ook mogelijk losse lessen te volgen.

Het lesrooster en de prijzen vind je bij het menu lesrooster.

Over onze waarden

Yoga is voor iedereen, wij nodigen iedereen uit zich te verbinden met zichzelf en zichzelf te zijn.
Wij gaan bewust om met onze omgeving, zoveel mogelijk biologisch drinken en eten in de studio.
In onze studio is yoga toegankelijk voor iedereen.
Iedereen deelt de voordelen: gezondheid, lekker in je vel zitten, rust en tegelijkertijd vitaliteit.
We houden van het creeren van vriendschap!
De yogastudio bevind zich aan de Castellumstraat 31 in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Elke dag yoga
Castellumstraat 31
2405 CB Alphen aan den Rijn

WAAROM ELKE DAG YOGA?

  • gecertificeerde yogadocenten

  • sinds 2009

  • professioneel uitgerust met props en yogamatten

  • 100m² ruime sfeervolle yogastudio

  • verschillende yogavormen

  • in het centrum van  Alphen aan den Rijn

  • veel persoonlijke aandacht

  • 7 dagen per week yogalessen

  • interessante workshops en gastdocenten

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!