Over elke dag yoga in Alphen aan den Rijn

Elke dag yoga is de yogastudio van Alphen aan den Rijn. Je vindt ons in het centrum aan de Castellumstraat 31 tegenover het gemeentehuis en in Ridderveld, Lemelerberg 11, bij de Herenhof.

We weten allemaal hoe hectisch het moderne leven kan zijn, hoe gemakkelijk je wordt afgeleid en hoe we daardoor het contact met onszelf kunnen verliezen. Juist hier, juist nu is er een plek zoals Elke dag yoga om je te helpen die volledige harmonie weer te vinden.

We zijn een community van mensen die hetzelfde denken. We steunen elkaar en hebben hetzelfde hoge niveau van kwaliteit van leven voor ogen. Samen zetten we stappen op het levenslange pad naar harmonie van lichaam en geest. Zo maken we van yoga een deel van ons dagelijkse leven, en zo wordt iedere dag een beetje beter.

Ruud Boone heeft Elke dag yoga in 2009 opgericht. Hij geeft sinds 2006 les in Alphen aan den Rijn en heeft op veel ander plekken yogales gegeven. Bedrijfsyoga bij ING, KPN, Nationale Nederlanden, diverse ministeries in Den Haag. Daarnaast heeft Ruud yogalessen voor ouderen bij Oudshoorn ontmoetingscentrum Noorderbrink in Alphen aan den Rijn verzorgt. Ruud geeft yoga op een down-to-earth manier die toegankelijk is voor iedereen. Hij volgde de 3-jarige teacher training bij het gerenommeerde Iyengar Yoga instituut in Amsterdam.

Door de jaren heen heeft Ruud vele collega yoga docenten leren kennen. Het team van elke dag yoga bestaat uit een aantal gekwalificeerde enthousiaste yoga docenten die elk in een bepaalde yogastijl les geven.

Flim’s yogastudio (Center open field) is in 2019 opgegaan in Elke dag yoga. Flim Reydon is gestopt met haar yoga activiteiten en haar kennis wordt door de yogadocenten bij ons doorgegeven. Ook Linden yoga is in 2020 opgegaan in Elke dag yoga. De yogalessen bieden wij in onze studio’s in Alphen aan.

Over de studio’s

In de sfeervol ingerichte studio’s is plaats voor ongeveer 15-20 personen. In de zithoek kun je na de les uitrusten en bijpraten onder het genot van een kop thee. Daarnaast is er een kleurrijk assortiment aan yoga benodigdheden zoals matjes, tassen en boeken.

Over onze lessen

Een les duurt 1 of 1,5 uur. De diverse yoga houdingen voer je uit op een yogamat en soms worden daarbij extra hulpmiddelen gebruikt zoals blokken, een riempje, kussens of de muur. Na de les staat de thee klaar.

Elke dag yoga kent abonnementen en leskaarten. Het is natuurlijk ook mogelijk losse lessen te volgen.

Het lesrooster en de prijzen vind je bij het menu lesrooster.

Over onze waarden

Yoga is voor iedereen, wij nodigen iedereen uit zich te verbinden met zichzelf en zichzelf te zijn.
Wij gaan bewust om met onze omgeving, zoveel mogelijk biologisch drinken en eten in de studio.
In onze studio is yoga toegankelijk voor iedereen.
Iedereen deelt de voordelen: gezondheid, lekker in je vel zitten, rust en tegelijkertijd vitaliteit.
We houden van het creëren van vriendschap!

De yogastudio’s bevinden zich aan de Castellumstraat 31 in het centrum van Alphen aan den Rijn en aan de Lemelerberg 11 in Ridderveld bij de Herenhof.

Elke dag yoga – Castellum
Castellumstraat 31
2405 CB Alphen aan den Rijn

Elke dag yoga – Lemelerberg
Lemelerberg 11
2402 ZN Alphen aan den Rijn

WAAROM ELKE DAG YOGA?

  • gecertificeerde yogadocenten

  • sinds 2009

  • professioneel uitgerust met props en yogamatten

  • 100 – 130 m² ruime sfeervolle yogastudio’s

  • verschillende yogavormen

  • in het centrum van  Alphen aan den Rijn

  • in Ridderveld in Alphen aan den Rijn

  • veel persoonlijke aandacht

  • 7 dagen per week yogalessen

  • interessante workshops en gastdocenten

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!