Teacher training

Onze teacher training 200 uur start in september/oktober 2020. op 8 maart 2020 start onze verdiepingscursus, een uitstekende voorbereiding voor deze teachertraining. De teacher training wordt door de Yoga Aliance geaccrediteerd.  Wil je alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Programma

Onze training is praktisch van opzet, toegankelijke asana’s en pranayama, naast yogafilosofie en het lesgeven. Meer  informatie volgt.

Alphen aan den Rijn

Yoga

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!