Yoga Nidra

Yoga Nidra in Alphen aan den Rijn bij yogastudio Elke dag yoga

Yoga Nidra is de yoga van een diepe bewuste slaap. Je blijft terwijl het lichaam in slaaptoestand is wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Dat leidt ertoe dat je tijdens de oefening lichamelijke en geestelijke spanningen los kunt laten en blokkades kunt doorbreken. In deze diep transformationele slaap activeert het lichaam het zelf herstellend vermogen.

Yoga Nidra is een krachtige en diepere vorm van Meditatie. Regelmatige beoefening van Yoga Nidra stelt je in staat om tot in de diepste lagen van jezelf rust, vrede en ontspanning te ervaren. Ook draagt het bij aan het vergroten van je mentale weerbaarheid, je emotionele veerkracht, vergroten van je draagkracht, ontdekken wie je in essentie bent en draagt bij aan bewustzijn en inzicht krijgen in je diepste verlangens, je dromen, je hartenwens, je veilig en comfortabel voelen in je eigen lichaam en het ontdekken van je missie of lotsbestemming.

De techniek van Yoga Nidra is eenvoudig en zeer effectief en sluit daarmee goed aan bij andere vormen van Yoga. Deze les is voor iedereen toegankelijk (ook als je zwanger bent of net bevallen bent)

Tijdens de les lig je op je rug of op je zij, ondersteunt met diverse kussens en dekens zodat je comfortabel ligt. Via een geleide meditatie kom je in een diepe ontspanning en kan je lichaam gaan herstellen en gezonde nieuwe verbindingen aanleggen. Er komen stoffen zoals Dopamine, Serotonine en GABA (je lichaamseigen valium) vrij.

Kom en ervaar zelf wat Yoga Nidra met jou doet.

Lesrooster Yoga Nidra

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!