Yoga helpt je fysiek en metaal sterker en flexibeler te zijn. Speciaal voor beginners hebben we drie mogelijkheden om te starten met yoga:

Introductieaanbieding, 4 yogalessen voor 27,50 euro!
Speciaal voor mensen die nog niet eerder les hebben gevolgd bij ons maar bekend zijn met yoga, eenmalige actie! Doe mee in de lessen bij ons en merk het verschil.

Meld je aan

Liever meer begeleiding?

Kies dan voor de beginnerscursus, 6 yogalessen, 89 euro!

Onze speciale beginners cursus met aparte lessen waarin je meer begeleiding/achtergrond krijgt. Uitermate geschikt voor mensen die nog niet eerder yoga hebben gedaan, voel dat yoga ook goed is voor jou! In zes weken leer je basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen. Tijdens de cursus leer je de basis met Iyengar yoga, wereldwijd een van de meest gerespecteerde yogavormen. Elke dag yoga is de enige yogastudio in Alphen aan den Rijn met Iyengar yogalessen. De beginnerscursus zit snel vol dus schrijf je van te voren in!

Meld je aan

Of persoonlijke begeleiding?

Kies dan voor onze personal yoga introductie, 225 euro! (inclusief yogamat à 70 euro)
Speciaal individueel programma met intake, omvat 6 yogalessen (in overleg in te plannen), 2 privé yogasessies en een duurzame yogamat met levenslange garantie ter waarde van 70 euro.

Dit programma is naar wens uit te breiden met meditatie, starterspakket props (blokken, riem, etc). Tijdens de intake worden de mogelijkheden met je doorgenomen.

Meld je aan