Yoga helpt je fysiek en metaal sterker en flexibeler te zijn. Speciaal voor beginners hebben we drie mogelijkheden om te starten met yoga:

Introductieaanbieding, 4 yogalessen voor 27,50 euro!
Speciaal voor mensen die nog niet eerder les hebben gevolgd bij ons maar bekend zijn met yoga, eenmalige actie! Doe mee in de lessen bij ons en merk het verschil.

Liever meer begeleiding?

Kies dan voor de beginnerscursus, 6 yogalessen, 89 euro!

Onze speciale beginners cursus met aparte lessen waarin je meer begeleiding/achtergrond krijgt. Uitermate geschikt voor mensen die nog niet eerder yoga hebben gedaan, voel dat yoga ook goed is voor jou! In zes weken leer je basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen. Tijdens de cursus leer je de basis met Iyengar yoga, wereldwijd een van de meest gerespecteerde yogavormen. Elke dag yoga is de enige yogastudio in Alphen aan den Rijn met Iyengar yogalessen. De beginnerscursus zit snel vol dus schrijf je van te voren in!

Of persoonlijke begeleiding?

Kies dan voor onze personal yoga introductie, 149 euro!
Speciaal individueel programma met intake, 2 privé yogasessies en omvat 4 yogalessen (in overleg in te plannen).

Dit programma is naar wens uit te breiden met meditatie, starterspakket props (blokken, riem, etc). Tijdens de intake worden de mogelijkheden met je doorgenomen.