Yoga Nidra en klank workshop

Bij deze workshop beginnen we met een Yoga Nidra sessie. In deze Yoga Nidra sessie maak je een reis door de verschillende lagen van je lichaam, ook wel de kosha’s genoemd. Het is een proces met meerdere stappen dat is ontworpen om de diepste staat van ontspanning te bereiken met behoud van volledig
bewustzijn.

Zodra je in deze diepe staat van ontspanning bent gekomen, volgt er een klankconcert. Iedereen slaat negatieve emoties op in zijn of haar lichaam. Hierdoor ontstaan er blokkades. De trilling van de klankschalen zorgt ervoor dat deze energetische blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor de vitale
levensenergie weer meer door kan stromen. De klanken van de verschillende klankschalen en instrumenten zorgen voor een diepe rustgevende en helende ervaring.

De combinatie van een Yoga Nidra sessie en klankschalensessie zorgt voor een overweldigende ontspannings ervaring waardoor het lichaam de kans krijgt om te helen wat nodig is op dat moment. Je zult een gevoel van innerlijke rust ervaren, je compleet voelen, verbonden, ontspannen en vol nieuwe energie.

Prijs

  • De workshop van anderhalf uur is € 19,95

Wanneer

  • Zondag 21 april 2024
  • 14.00 – 15.30

Waar

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!