Beginnen met yoga

Met onze introductieaanbieding krijg je een maand lang onbeperkt toegang tot ons brede aanbod aan yoga, meditatie en mindfulness lessen. Meer dan 40 lessen per week! Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld de wereldwijd meest gerespecteerde Iyengar yogavorm, populaire Yin yoga, Do-in yoga gebaseerd op meridianen of de traditionele Hatha yoga, bij ons zit je goed.

Daarnaast kun je ook mindfulness en meditatielessen proberen, of tai-chi en qi-gong lessen om je een zo volledig mogelijke aanbod van gezondheid en welzijn te bieden.

Maak daarom nu gebruik van onze speciale introductieaanbieding voor beginners:

1 maand onbeperkt les volgen voor 37,50 euro*

Nu tijdelijk met gratis persoonlijke intake, zodat je direct kunt starten met de yogavorm die bij jou past!

Met onze gratis persoonlijke yoga intake geven we je niet zomaar algemene tips; vertel wat je nodig hebt, wat je wil bereiken en wat je wensen zijn. Zo kunnen we je de lessen adviseren die perfect aansluiten bij je wensen.

Misschien is een energieke flow yogales iets voor je, of juist een kalmerende yin yogales , of actiever strekken met Iyengar yoga. Wij begeleiden je naar de juiste keuze. Bovendien zorgt ons intakeformulier ervoor dat er rekening wordt gehouden met jouw specifieke situatie, zodat we je een advies kunnen geven waar je echt iets aan hebt.

Begin vandaag nog, meld je nu aan en start met yoga!

* voor mensen die nog niet eerder les hebben gevolgd bij ons

Meld je nu aan en ervaar het verschil.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!