Personal yoga introductie

Wil je meer persoonlijke begeleiding als beginner?

Welkom bij jouw individuele reis naar yoga!

Onze personal yoga introductie bestaat uit een intake en twee persoonlijke yogalessen inclusief maand onbeperkt yogales! Op maat gemaakt om je vertrouwd te maken met yoga en om een basis te leggen voor je yogalessen, volledig aangepast aan jouw behoeften en interesses.

We beginnen met een persoonlijke intake om je doelen en voorkeuren te bespreken. Dit gebruiken we om de inhoud van de twee personal yogalessen te bepalen. De basisprincipes van yoga, waaronder de houdingen (asana’s), ademhaling (pranayama) en meditatie worden uiteraard behandeld. Zo kun je met een sterke basis starten aan je lessen. We kijken ernaar uit je te begeleiden op dit pad van zelfontdekking, balans en welzijn.

Dit programma is naar wens uit te breiden met meditatie, starterspakket props (blokken, riem, etc). Tijdens de intake worden de mogelijkheden met je doorgenomen.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!