Yoga startprogramma

Ontdek elke dag yoga met ons startersprogramma

Ben je geïnteresseerd in yoga maar niet zeker of het iets voor jou is?

Dit programma is speciaal ontworpen om je kennis te laten maken met de basistechnieken van yoga, verschillende yogavormen en om te ervaren hoe je met yoga flexibiliteit, kracht, rust en balans in je lichaam en geest kunt creëren. Of je nu net begint met yoga, of al enige ervaring hebt, dit programma biedt een uitstekende basis om te beginnen bij Elke Dag Yoga.

Wat krijg je met het startersprogramma yoga?

  • Een privéles van een uur waarin je kennismaakt met de basistechnieken van yoga en de verschillende yogavormen worden toegelicht.
  • Een maand onbeperkt yogalessen, die je kunt inplannen wanneer het je uitkomt. Zo kun je zelf ontdekken welke vorm van yoga het beste bij je past.
  • Persoonlijke ondersteuning gedurende de eerste maand, om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt en je optimaal kunt ontwikkelen.

Bij Elke dag yoga streven we naar balans: energie in je lichaam en rust in je hoofd. Start met ons programma en ervaar zelf het verschil dat yoga kan maken!

Laat yoga deel uitmaken van jouw dagelijks leven en voel je iedere dag beter. Voel je op je gemak en start nu met yoga bij Elke dag yoga!

Prijs
– Een privéles inclusief een maand onbeperkt yogalessen € 75

Wanneer
Je kunt op elk moment starten in een van onze studio’s:

Elke dag yoga | studio Castellum in het centrum

Elke dag yoga | Studio Lemelerberg in Ridderveld

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!