Kennis maken met yoga

Yoga helpt je fysiek en metaal sterker en flexibeler te zijn. Speciaal voor beginners hebben we drie mogelijkheden om te starten met yoga:

Introductieaanbieding, 4 yogalessen voor 25 euro!
Speciaal voor mensen die nog niet eerder les hebben gevolgd bij ons maar bekend zijn met yoga, eenmalige actie! Doe mee in de lessen bij ons en merk het verschil. 
meld-je-aan-hover

 

 

Liever meer begeleiding? Kies dan voor de beginnerscursus, 6 yogalessen, 89 euro! (inclusief inclusief toegang tot mijn Elke dag yoga met daarin de informatie over de houdingen en achtergrond van yoga ter waarde van € 25,-)
 
Onze speciale beginners cursus met aparte lessen waarin je meer begeleidig/achtergrond krijgt. Uitermate geschikt voor mensen die nog niet eerder yoga hebben gedaan, voel dat yoga ook goed is voor jou! In zes weken leer je basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen. Tijdens de cursus leer je de basis met Iyengar yoga, wereldwijd een van de meest gerespecteerde yogavormen. Elke dag yoga is de enige yogastudio in Alphen aan den Rijn met Iyengar yogalessen. De beginnerscursus zit snel vol dus schrijf je van te voren in!
meld-je-aan-hover

 

 

Of persoonlijke begeleiding? Kies dan voor onze personal yoga introductie, 225 euro! (inclusief yogamat à 70 euro)
Speciaal Individueel programma met intake, omvat 6 yogalessen (in overleg in te plannen), 2 prive yogasessies, en een duurzame yogamat met levenslange garantie ter waarde van 70 euro. Dit programma is naar wens uit te breiden met meditatie, starterspakket props (blokken, riem, ..) etc. Tijdens de intake worden de mogelijkheden met je doorgenomen.
meld-je-aan-hover 

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!