2022 – Yoga retreat Groningen

12 tot en met 15 mei 2022

Begin het nieuwe jaar goed!

Vier dagen genieten van yoga, meditatie, heerlijk eten, rust en ruimte. Een mooi moment voor jou om de balans op te maken, loslaten wat je niet meer helpt en om zo ruimte te geven aan wat er mag zijn.

Hoe ziet de dag eruit?

Donderdag aan het eind van de ochtend begint ons programma. Daarna wacht ons een heerlijke lunch. Op zondag om 17 uur ga je met vernieuwde energie met jouw balans weer naar huis.

Je bent vrij om in de ochtend, middag en avond mee te doen met yin- en yang yogalessen, meditaties en restorative yoga. De yoga is voor iedereen toegankelijk. Wij staan open voor een gesprek, een vraag over yoga of jouw yogabeoefening. Misschien wil jij ook wandelen of fietsen in de omgeving en niet alle lessen meedoen.

Voel je vrij.

Verblijf

Op donderdagochtend verwelkomen we je op the Land of Now in Siddeburen. Je hebt de tijd om je rustig te installeren.

Arrangement

Verblijf op een comfortabele twee- of eenpersoonskamer met eigen badkamer
Iedere dag 2 a 3 keer yoga practice, pranayama en meditatie
Gebruik van sauna
Overheerlijke yogi maaltijden die lichaam en geest voeden, biologisch, duurzaam
Healthy snack in de middag, en de hele dag thee
Natuurlijk staan we altijd open voor een goed gesprek, of een vraag over yoga of jouw beoefening.

Prijs
Deze heerlijke dagen bieden wij aan vanaf 595,- euro.

Het yogaweekend wordt georganiseerd door Diewertje en Jolanda.

Dieuwertje
Met yoga vind ik balans (terug), door meditatie sta ik (af en toe) stil. Ik heb geleerd door de beoefening van yoga dat ik niet altijd iets hoef met mijn gedachten. Dit zijn waardevolle lessen die ik tijdens mijn lessen probeer door te geven. In mijn stijl van lesgeven vind ik het belangrijk dat je begrijpt wat je doet, dat je mag ontdekken en ervaren in een veilige omgeving. Mijn lessen zijn energiek, speels en met aandacht voor jou als individu. Ik ben 500 E-RYTyogadocent en naast mijn reguliere en prive lessen geef ik een 200-RYT teacher training samen met Mandy en Kenny.

Jolanda:
Door yoga ben ik minder onderweg en leef ik meer in het nu. Sinds 2009 geef ik met veel plezier yogalessen. Mijn lessen zijn ontspannend en uitdagend, vrolijk en serieus. Ik help je om de houdingen op een veilige manier uit te voeren zodat je een houding kan ervaren op je eigen nivo. Door mijn persoonlijke aanpak zijn lessen geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud en ook voor mensen met (lichamelijke) klachten en beperkingen. Ik ben 500 E-RYT yogadocent

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!