Yoga workshop –  ontladen en ontspannen

In deze yoga workshop gaan we met een opbouwende serie oefeningen toewerken naar een diepe ontlading van stress en spanning uit het lichaam. We beginnen met oefeningen die gebaseerd zijn op onder andere Tension Releasing Exercises van Bercelli. Hierbij wordt de psoas-spier, de ‘spier van de ziel’, waar bij veel mensen stress en spanning opgeslagen blijft, geactiveerd tot het punt waarop de spier gaat trillen en de spanning kan afvoeren.

Na deze diep werkende ontlading, gaan we verder ontspannen met een uitgebreide yoga nidra meditatie.

Wil je op een effectieve manier leren spanning uit het lichaam te ontladen?

Wil je je stress kwijt?

WieSabina Prud'homme - de Lodder - Yin yoga docente- Alphen aan den Rijn
De yoga workshop wordt gegeven door Sabina.

Wanneer
Zaterdag 29 juni 2024

Tijdstip
13.00 – 15.30

Prijs
De prijs voor deze workshop bedraagt 32,50 euro

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!