Yin yoga en aromatherapie workshop

Geef jezelf een moment van rust en ontspanning met onze Yin Yoga en Aromatherapie workshop. Deze workshop is ontworpen om je te helpen ontspannen en je lichaam in balans te brengen. Neem de tijd om diep te ontspannen en harmonie te vinden, zowel mentaal als fysiek, als een perfecte manier om jezelf op te laden!

Wat kun je verwachten?
Deze middag staat in het teken van zelfzorg en balans. We combineren rustgevende Yin Yoga houdingen met de krachtige werking van essentiële oliën, specifiek geselecteerd om voor rust en ontspanning en nieuwe energie. Deze unieke combinatie helpt niet alleen bij het versterken van je fysieke gezondheid maar brengt ook je meridianen en chakra’s weer in evenwicht—perfect voor het balanceren van de seizoenen en elementen binnen je lichaam. De workshop wordt afgesloten met een diep ontspannende yoga nidra sessie. En je krijgt een leuk presentje na de workshop!

Wat is Aromatherapie?
Aromatherapie gebruikt essentiële oliën voor ondersteuning op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Tijdens de workshop wordt er uitgebreid uitgelegd over de oliën; hun werking, en hoe je ze kunt inzetten. Het aromatherapie gedeelte wordt door Renée de Vos verzorgt.

Voor wie is deze workshop geschikt?
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Of je nu een ervaren yogi bent of nieuwsgierig naar de invloed van essentiële oliën, iedereen is welkom. Heb je specifieke gezondheidsklachten of blessures? Laat het ons vooraf weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Ervaar de voordelen
• Diepe ontspanning en vermindering van stress
• Versterking van de connectie met jezelf
• Harmonie tussen lichaam en geest

Prijs

  • De workshop van twee en half uur is € 37,50

Wanneer

  • Zaterdag 25 mei
  • 14.00 – 16.30

Waar

Wie

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!