Yoga retreat Mizarela Portugal – 2022

(nog niet gepland)

Eenvoudigweg tijd om je eigen tempo te bepalen. Tijd om je volle aandacht te geven aan je yoga practice. Tijd om te genieten van de kleine dingen, van moment naar moment. Tijd om uit te rusten als je daar aan toe bent, en om aan te sluiten aan als je daar zin in hebt. Alle tijd, alle ruimte voor jou.

Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op een van de prachtigste plekken in Portugal. Wij verblijven op een grote landgoed aan het rand van het beschermde natuurgebied Parque Natural da Serra De Estrella, met een schoonheid die het tot een geliefde wandelgebied voor natuurliefhebbers heeft gemaakt.

We worden ontvangen met warme gastvrijheid van onze Nederlandse gastheer en gastvrouw die samen een ware droomplek hebben gecreëerd om vakantie te vieren. Naast de prachtig en comfortabele ingerichte lodges met een adembenemend mooi uitzicht, bevindt zich een groot overdekte yoga platform en een biologisch gezuiverd zwembad… wat een heerlijk water paradijs is, met planten, waterlelies en kristalhelder water.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!