2022- Yogaweekend op de Veluwe

(nog niet gepland)

Geniet van een uitstekend verzorgd yogaweekend in de bossen op de Veluwe!

Het Elke dag yoga weekend bestaat uit een afwisselend programma waarin yoga centraal staat. Drie heerlijke dagen op de Veluwe waarin er naast yoga ook voldoende tijd is om mooie wandelingen te maken, een ontspannende massage te boeken, naar een nabijgelegen wellness-center te gaan of…. gewoon eens heerlijk een goed boek te lezen.

Naast de yoga en wellness kun je overheerlijk vegetarisch eten tijdens dit retreat op de Veluwe. We verblijven in viersterren hotel de Beyaerd. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe, direct tussen Harderwijk en Nunspeet. De sfeer van Hotel De Beyaerd is bijzonder, onder andere door de prachtig aangelegde bostuin.

Tussen de yogalessen door is er voldoende vrije tijd om te genieten van de mooie natuur in de omgeving, de bossen, bezoek aan het spa en wellness de Zwaluwhoeve of een ontspannende massage. Het arrangement is inclusief twee overnachtingen en vegetarische maaltijden.

Ook is er de mogelijkheid om onder begeleiding mee te doen aan run yoga. Werk aan je looptechniek, een half uurtje hardlopen en daarna yoga.

Voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft aan rust en aandacht voor zichzelf in combinatie met yoga, massage en wellness in een mooie omgeving met een fijn gezelschap. Ervaring met yoga is niet nodig, het programma is voor iedereen te volgen.

Let wel: het maximum aantal deelnemers is 15, dus het aantal plaatsen is beperkt.

Door wie

Deze yoga vakantie wordt georganiseerd door Ruud Boone en Tally Eldor. Ruud en Tally zijn gecertificeerd Iyengar yoga docenten en aangesloten bij de Iyengar yoga vereniging Nederland en de vereniging yogadocenten Nederland.
Ruud Boone – Elke dag yoga – Yogaweekend Veluwe

Programma yogareis Veluwe

Je bent op vrijdag vanaf 15 uur van harte welkom om in te checken in je hotelkamer voor de komende twee nachten. Het team van Hotel de Beyaerd zorgt ervoor dat er om 16 uur een welkomstdrankje voor ons klaar staat in de bar; zo kun je alvast kennis maken met de andere deelnemers.

Vrijdag
16.00 – 17.00 – aankomst met welkomsthapje en drankje
17.30 – 19.00 – relaxed & restorative yoga met Ruud
19.00 – 20.30 – diner
Zaterdag
07.00 – 08.00 – pranayama (ademhalingsoefeningen) met Ruud
08.00 – 10.00 – ontbijt
10.00 – 12.30 – yoga met Tally
12.30 – 13.30 – lunch
14.30 – 17.00 – run yoga met Ruud / boswandeling / vrije tijd – optioneel spa & wellness / massage
19.00 – 20.30 – diner
Zondag
07.00 – 08.00 – pranayama (ademhalingsoefeningen) met Tally
08.00 – 10.00 – ontbijt
10.00 – 12.30 – yoga met Ruud
12.30 – 13.30 – lunch
14.00 – 15.30 – relaxed & restorative yoga met Tally/ vrije tijd – optioneel spa & wellness / massage
16.00 vertrek

Prijs
vanaf 395euro per persoon (op basis van een gedeelde twee persoonskamer)

Kamers
– Standaard gedeelde twee persoonskamers met aparte bedden;

Inclusief
– twee overnachtingen
– transfer van/naar hotel vanaf NS station Nunspeet (voor de treinreizigers)
– aankomst met hapje en drankje
– vegetarisch ontbijt, lunch en diner
– 3 gangen diner vrijdag
– ontbijt, lunch en 3 gangen diner zaterdag
– ontbijt en lunch zondag

Extra opties
– 1 persoonskamer – 20 euro per nacht;
– dag spa & wellness entree Zwaluwhoeve – 29,95 euro.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!