Yoga weekend Veluwe, Zeeland of een week in Frankrijk of Italië

Op zoek naar een yoga retreat, yogaweekend of een ontspannende vakantie? Wij bieden elk jaar verschillende yoga weekenden aan. In Nederland, Zeeland en op de Veluwe. Tevens vakanties van een week in het buitenland, in Frankrijk of Italië.

Verfris lichaam en geest in een mooie en zonnige omgeving, aan zee of in de bossen, door middel van yoga en heerlijk vegetarisch eten. De yogavakanties staan in het teken van verkennen, verdiepen en natuurlijk ook ontspannen!

Dit is ons aanbod voor de komende periode:

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!