Breng weer energie in je lijf en helderheid in je hoofd!

Spanning in je nek en schouders?

Even weg van de werkstress en weg met de spanning in je nek en schouders. De lessen zijn op maandag en vrijdag. Lunchyoga is speciaal bedoeld voor mensen die in, of in de buurt van, het centrum van Alphen werken.

Je krijgt energie en je bent ontspannen na de les. ’s Middags weer met meer energie, helderheid en dus effectiever aan de slag.

Waarom Lunch yoga?

Korte, krachtige sessie
We begrijpen dat je tijd kostbaar is. Daarom zijn onze lunchyogalessen zeer effectief. Onderzoek toont aan dat een uur yogales net zo effectief kan zijn als een langere sessie. Perfect dus voor een snelle energieboost!

Stressvermindering
Zeg vaarwel tegen die nek- en schouderspanningen! Onze lessen bieden een welkome pauze van de dagelijkse stress en helpen je om te ontspannen en op te laden.

Verbeterde Focus
Net als je spieren, heeft je brein ook een pauze nodig. Yoga helpt niet alleen je lichaam, maar ook je geest om te herstellen en opnieuw te focussen.

Betere Houding
Veel zitten kan leiden tot slechte houdingspatronen. Onze lunchyoga helpt bij het losmaken van strakke gewrichten en het rekken van gespannen spieren, wat bijdraagt aan een betere houding.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!