Verbonden adem – Soma adem en meditatie

Ervaar wat SOMA adem meditatie is!

In deze workshop ga je een bijzondere ademsessie ervaren, de SOMA adem meditatie. Erop gericht om jou, in hoofd en lichaam, tot rust te laten komen en stressvrij hier nieuwe jaar te starten!

SOMA breath meditation is een wetenschappelijk ontworpen adem meditatie, gebaseerd op verschillende pranayama technieken. Deze ademtechniek zal je in een korte tijd in een diepe meditatieve staat brengen.

Door ritmisch en verbonden te ademen op prachtige hersengolfmuziek met begeleide meditatie, zal je, in meerdere rondes, in een totale ontspanning komen en activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Deze workshop is voor eenieder geschikt, ook beginners.

Aanvullende informatie:
www.somabreath.com

YouTube

Instructie SOMA Breath

De SOMA breath energized meditation routine is een 1 uur durende workshop die beweging, chanten en ademwerk combineert, allemaal begeleid met opbeurende muziek. Het is ontworpen om deelnemers te helpen efficiënt te worden in het gebruik van zuurstof. Energieke meditatie helpt mensen om hun ademhaling te vertragen tot minder dan 10 ademhalingen per minuut en moedigt mensen aan om meer door de neus te ademen. De energized meditation routine is ontworpen om spanning uit het lichaam los te laten, je humeur te verbeteren en een super effectieve ademwerkmeditatie te zijn.

WieReineke Brandt - Yoga docente Alphen aan den Rijn - Elke dag yoga - Restorative en Yoga Nidra
Deze workshop wordt gegeven door Reineke, psychologe, yogadocent en gecertificeerd SOMA Breath instructeur.

Wanneer en wanneer
Vrijdag 6 januari 2023 – 15.00 – 16.00 – studio Castellum
Zaterdag 21 januari 2023 – 13.00 – 14.00 – studio Lemelerberg

Na de workshop kun je iedere 14 dagen aansluiten bij de online les op woensdagavond (met je abonnement/lessenkaart).

Prijs
De prijs voor deze workshop bedraagt 20 euro.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!