Reineke Brandt - Yoga docente Alphen aan den Rijn - Elke dag yoga - Restorative en Yoga NidraReineke Brandt

Mijn naam is Reineke, ik ben getrouwd en heb twee volwassen ‘bonuskinderen’. Ik ben in 1996 afgestudeerd als psychologe en werk bij een overheidsinstantie.

Toen mijn man en ik in 2007 in Alphen aan den Rijn kwamen wonen, ben ik begonnen met yoga. Vanaf het begin zijn de lessen voor mij een heerlijk moment voor mezelf, om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te versterken en ontspannen.

Om beter om te leren gaan met de stress en druk van mijn werk ben ik me gaan verdiepen in mindfulness en meditatie. Dit bracht me veel, toen er begin 2016 een Intensieve Teacher Training werd gegeven, maakte mijn hart een sprongetje; dit is de verdieping die ik zoek! Ik leerde dat yoga nog meer een reis naar binnen is dan ik besefte; het gaat om wie je echt bent, diep van binnen, met alle pracht en kracht maar ook alle kwetsbaarheid, ego en onzekerheid. Ik leerde met Hatha yoga deze kanten van mezelf meer te accepteren en te omarmen, zo ben ik compleet. Hoe meer ik leerde over het pad van de yoga, des te groter werd ook mijn wens deze kennis te delen met anderen. Het samen aangaan van dit pad en met elkaar blijven leren is een geschenk.

Datgene wat ik geleerd heb, draag ik uit in mijn restorative yoga lessen; met aandacht en respect, zachtheid en stevigheid, minder doen en denken en meer focussen op ervaren en voelen, luisteren naar wat het lichaam en de geest ons vertelt, met compassie en met zelfdiscipline inzicht krijgen in hoe we onszelf kunnen helpen de mooiste versie van onszelf te zijn.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!