Het was en is nog steeds een bijzondere tijd met de pandemie. Wil op deze manier graag met jullie delen wat mij de afgelopen periode heeft bezig gehouden.

Dit jaar is voor iedereen anders gelopen dan we dachten. De overgang van de Linden Yogastudio naar Elke dag yoga is afgerond. De yogalessen, workshops en docenten vallen nu onder Elke dag yoga, onder studio Saffier. Daar ben ik blij mee. Nu kan ik mij volledig richten op het lesgeven in de Saffier en mijn andere activiteiten.

Samen met Ariani ronden we binnenkort onze eerste pre-teachertraining af. De nieuwe verdiepingscursus staat gepland voor maart 2021!

Het vervolg op de teacher training (geaccrediteerd 200 uurs door de Yoga Alliance) geef ik samen met Open Yoga Groningen. Deze gaat eind januari van start, je kunt je aanmelden via de site. Het grootste gedeelte van deze training is in Groningen. Een prachtige stad en je kunt je daar 10 weekenden onderdompelen in de yoga training.

Vind je dat te ver weg? Deze training ga ik in samenwerking met Ariani ook organiseren in Alphen, wordt vervolgd!

In januari organiseer ik samen met Dieuwertje Homan van 7 tot en net 16 januari een yin yang yoga retreat in Siddeburen, er zijn nog een paar plaatsen vrij! Meld je nu aan!

Namaste,

Jolanda