Jolanda van der Linden

In 2005 maakte ik kennis met yoga, het was zo’n andere ervaring dan andere sportieve belevenissen. Ik was gelijk enthousiast.

Gezonder eten ging gemakkelijker en de lessen maken te mij Yoga maakt mij blij, soepel, sterk en zacht. Door yoga leef ik meer in het nu.

Mijn enthousiasme, ervaring en alles wat yoga mij gebracht heeft deel ik graag. Sinds 2009 geef ik met veel plezier yogalessen. Ik heb meerdere door de Yoga Alliance gecertificeerde opleidingen gevolgd in ashtanga vinyasa, vinyasa hatha, restorative en yin yoga bij nationale en internationale docenten: Johan Noorloos, Marcel Vis-van der Heil, David Swenson, Ross Rayburn, Kenny Graham, Noah Maze en Paul Grilley. Ik kan adviseren bij (lichamelijke) klachten of beperkingen en het beoefenen van yoga.

Mijn lessen zijn ontspannend en uitdagend, vrolijk en serieus. Ik help je om de houdingen op een veilige manier uit te voeren zodat je een houding kan ervaren op je eigen nivo. Door mijn persoonlijke aanpak zijn lessen geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud en ook voor mensen met (lichamelijke) klachten en beperkingen.

Verder organiseer ik yogaretreats en een docentenopleiding. Lees meer hierover op www.lindenyoga.nl

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!