Ariani Wayan

Ik ben geboren op Bali-Indonesi. Mijn grootouders hebben mij opgevoed met Raja yoga en het Balinees Hindoeisme. Mijn opa is een priester. Als klein meisje ging ik vaak mee naar de lezingen over yoga, tempel ceremonies en meditaties. De interesse voor deze levenswijze heb ik nog steeds. Na het overlijden van mijn grootouders heb ik besloten mijn leven volledig aan yoga te wijden. Yoga helpt mij bij bewustwording en om me open te stellen voor veranderingen in het leven. In Nederland heb ik een Hatha yoga opleiding gedaan.

In mijn yogalessen deel ik mijn kennis en een stuk van mijn cultuur. En wil ik mensen laten ervaren wat de invloed van yoga kan zijn op je lichaam en geest.

Naast mijn yogalessen geen ik ook workshops over de yoga filosofie en ben gastdocent bij verdiepingscursussen en de docentenopleiding van Linden yoga.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!