Center open field – Flim Reydon – Alphen aan den Rijn

Flim’s yogastudio is in 2005 gestart in Alphen aan den Rijn, later is de naam gewijzigd en overgegaan in centeropenfield. Alle yogalessen/activiteiten zijn in 2018 gestopt en overgenomen door Elke dag yoga.

De yogastudio van Flim was voorheen gevestigd aan de Prinses Irenelaan 1b, de Nassaustraat 32 en later de Wilhelminalaan 18 in Alphen aan den Rijn. De nieuwe locatie voor de yogalessen is de Castellumstraat 31 in Alphen aan den Rijn.

Lees hier de informatie over de overname van het yogacenter Center Open Field door Ruud Boone van Elke dag yoga.

Yoga Center open field

Flim geeft geen reguliere yogalessen/workshops meer en richt zich op yoga retreats en een orienterende opleiding voor yoga.Center open field Alphen aan den Rijn - centeropenfield - Flim Reydon

Teacher training

Wil je informatie over yoga opleiding of een teacher training rondom Alphen aan den Rijn neem dan contact met ons op, wij hebben ervaring met gecertificeerde en erkende opleidingsinstituten.

Bijvoorbeeld:

  • een erkende Iyengar opleiding, indicatie 1.800 euro een jaar opleiding (meer dan 200 uur)
  • een erkende Saswita opleiding, indicatie 1.800 euro een jaar opleiding (meer dan 200 uur)
  • ….

Retreats

Bekijk hier onze yoga retreats en yogaweekenden.

Meditatie

Lees hier verder over meditatie.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!