Elke dag yoga en Linden yoga bundelen krachten

Elke dag yoga en Linden yoga - Ruud Boone - Jolanda van der LindenMet ingang van het nieuwe jaar gaan Linden yoga en Elke dag yoga samenwerken en de persoonlijke en professionele yogalessen aanbieden op twee locaties in Alphen aan den Rijn.

Dat het niet alleen om samenwerken gaat maakt Ruud snel duidelijk. “Jolanda heeft, naast hatha en vinyasa opleidingen, bij Paul & Suzee Grilley (de grondleggers van Yin Yoga) haar opleiding gevolgd. Kennis van functionele anatomie en houdingen staat hierin voorop. Dit sluit uitstekend aan bij mijn internationaal erkende lyengar-opleiding. Door onze bundeling versterken we elkaar en ben je in vertrouwde, gecertificeerde, handen op onze locaties.”

Waar het ons met deze samenwerking om gaat, is om een breed publiek kennis te laten maken met een vorm van yoga die bij je past. Straks kun je met je abonnement of lessenkaart op twee locaties professionele yogalessen volgen in Alphen. Ons aanbod is uniek in Alphen. Meer dan 45 yogalessen per week, verschillende yogavormen, meditatie en mindfulness. In moderne yogastudio’s, voorzien van alle benodigdheden.

Wij zijn trots op dit brede yoga aanbod en ons docententeam. Onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring op het gebied van moderne en traditionele yoga zijn uniek in Alphen aan den Rijn geeft Jolanda aan. “Naast mijn reguliere yogalessen start in maart 2020 mijn pre-yogadocenten opleiding naast de verdiepingsworkshops. Linden yoga bestaat 5 jaar en Elke dag yoga 10 jaar. 15 jaar yoga ervaring in Alphen die we graag willen delen.”

Je bent van harte welkom in een van de yogastudio’s. We maken graag kennis met je, persoonlijk en betrokken zoals je van ons gewend bent.

Jolanda van der Linden en Ruud Boone