Cursus yoga 50 fit – Alphen Vitaal

Benieuwd of yoga iets voor je is?

Op een vrijblijvende manier en in een open sfeer kennismaken met yoga. Je hoeft niet lenig te zijn om te ervaren wat yoga met je doet.

In zes weken leer je de basis van de yogahoudingen. Geschikt voor volwassenen vanaf 50 jaar. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan!

De cursus richt zich op het soepel houden en het sterk en stabiel maken van je lichaam. Het is een rustige maar toch actieve les. Elke les is anders van opbouw, zo komt het hele lichaam aan bod. De les is gebaseerd op de Iyengar yoga methode.

De voordelen van de cursus yoga 50 fit

  • Leer stap voor stap de belangrijkste houdingen en basistechnieken;
  • Veel persoonlijke aandacht in een kleine groep;
  • Naast het fysieke aspect ook aandacht voor onderwerpen als filosofie, geschiedenis, adem en de verschillende yogavormen;
  • Alle informatie uit de lessen en meer ook online beschikbaar;
  • Doe yoga met mensen die net als jij starten met yoga.

In zes lessen leer je basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen. Na de cursus kun je instromen in de reguliere beginnerslessen.

Hier lees je ervaringen van anderen met de yogalessen van Elke dag yoga.

Prijs

Voor deze cursus betaal je 89 euro.

Waar en Wanneer

Zaterdagmiddag 8 april  tot en met 13 mei van 13.00 tot 14.00 – Studio Castellum in het centrum van Alphen aan den Rijn

  • De cursus wordt gegeven door Ruud Boone, internationaal gecertificeerd yoga docent in Alphen aan den Rijn.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!