Beginnen met yoga workshop

Ben je geïnteresseerd in yoga maar niet zeker of het iets voor jou is?

Deze workshop is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij: nieuwkomers die méér willen dan de basisuitleg die je in een reguliere yogales krijgt. Deze twee uur durende workshop is jouw perfecte startpunt.

Tijdens deze workshop gaan we uitgebreid in op veelvoorkomende yogahoudingen, zodat je niet alleen de vorm maar ook de functie en voordelen begrijpt. Je krijgt hands-on uitleg en persoonlijke aandacht bij het aanleren van basistechnieken en verschillende yogavormen. Bovendien besteden we gerichte aandacht aan de ademhaling, een fundamenteel aspect van yoga.

Deze workshop is niet alleen bedoeld voor absolute beginners, maar ook voor mensen die al enige ervaring hebben en hun kennis willen verdiepen. Bij Elke Dag Yoga geloven we dat een goede basis essentieel is voor ieders yogapractice.

Prijs

  • De workshop van twee uur is € 29,95

Wanneer

  • Zondag 28 januari 2024
  • 13.00 – 15.00

Waar

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!