Hatha flow yoga

Hatha flow yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’, die zorgt voor dynamiek en voor geestelijke rust tegelijkertijd.

Het effect van regelmatig beoefenen van deze les maakt je sterker en soepeler. Ook verhoogt het je concentratie. In deze lessen ben je helemaal in het moment. Wil je bewegen, sterker en soepeler worden en je hoofd “even uitzetten”? Dan is deze les iets voor jou.

In een hatha flow les doe je meer yogahoudingen dan in een hatha les. Het tempo ligt hoger. Je blijft 3-8 ademhalingen in één houding. De les wordt ook afgesloten met een eindontspanning.

Begin je met yoga en gaat je voorkeur uit naar hatha flow yoga? Volg eerst een aantal hatha lessen en raak zo bekend met de yogahoudingen

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!