Gentle hatha yoga

Gentle hatha yoga is een rustige, zachte vorm van yoga en is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, ook als je last hebt van spanningsklachten, stijfheid en/of blessures. Er wordt veel gewerkt met ademhalings- en meditatieoefeningen (ook yoga nidra beoefening) die je kunnen helpen lichaam en geest tot rust te brengen.

De focus ligt vooral op een ontspannen manier van bewegen en soepelheid en balans creëren in je lichaam (en in je hoofd) in een rustig tempo. Dit biedt extra ruimte om je lichaam goed te voelen en de connectie met jezelf te versterken.

Lesrooster gentle hatha lessen

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!