Nationale sportweek 2022

Benieuwd of yoga iets voor je is?

Elke dag yoga biedt diverse vormen van yoga aan, geschikt voor elke leeftijd. In een vrijblijvende en open sfeer kun je kennismaken met ons. Graag laten wij de prachtige yogastudio’s aan jou zien. Je hoeft niet lenig te zijn om te ervaren wat yoga met je doet.

DOE JE MEE?

Kennismakingsles beginnerscursus yoga (alle leeftijden)

Elke dag yoga biedt een cursus yoga voor beginners aan. Je leert de basis van de yogahoudingen. Je kunt gratis deelnemen aan de eerste les. De cursus kost 89 euro.

De beginnerscursus yoga richt zich op de basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen. Naast het fysieke aspect, de yogahoudingen, is er ook aandacht voor onderwerpen als filosofie, geschiedenis, adem en de verschillende yogavormen.  Geschikt voor alle leeftijden. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan!

Meld je nu aan voor de gratis kennismakingslessen:

Zaterdag 17 september van 15.00 – 16.00 – Centrum en Kerk en Zanen – Castellum
Zaterdag 24 september van 16.00 – 17.00 – Ridderveld – Lemelerberg

De beginnerscursus yoga voor alle leeftijden is op zaterdag, van 13.00 – 14.00.

Meld je aan

Kennismakingsles cursus vitaliteits yoga (60+)

Elke dag yoga biedt een cursus vitaliteitsyoga voor ouderen aan. In zes weken leer je de basis van de yogahoudingen. Je kunt gratis deelnemen aan de eerste les. De cursus kost 89 euro en bestaat uit in totaal zeven lessen.

De cursus richt zich op het soepel houden en het sterk en stabiel maken van je lichaam. Het is een rustige maar toch actieve les. Elke les is anders van opbouw, zo komt het hele lichaam aan bod. De cursus is gebaseerd op de Iyengar yoga methode.

Geschikt voor de jongere ouderen vanaf 60 jaar. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan!

Meld je nu aan voor de gratis kennismakingslessen:

Woensdag 21 september van 13.00 – 14.00 – Ridderveld – Lemelerberg

De cursus vitaliteitsyoga voor ouderen is op donderdag, van 10.45 – 11.45.

Wie
De lessen wordt gegeven door Ruud Boone, internationaal gecertificeerd Iyengar yoga docent

Meld je aan

Kennismakingslessen Tai-chi en Qi-gong

Tai Chi Chuan is een eeuwenoude Chinese sport die afgeleid is uit de verdedigingskunst. Het zijn langzame, aan elkaar verbonden en vloeiende bewegingen die tot ontspanning van lichaam en geest leiden. Verder traint het de concentratie en evenwicht. Er is een veelheid van trainingsvormen, zowel traditionele als moderne, die overeenkomen met die verschillende doelen en dus met verschillende accenten.

Qi Gong is een duizenden jaren oude Chinese oefenmethode om fit en gezond te blijven en is onderdeel van de TCM (Traditional Chinese Medicine). Qi gong activeert de levensenergie (Qi) in de mens en versterkt lichaam en geest.

Meld je nu aan voor de gratis kennismakingslessen:

Woensdag 21 september van 20.30 – 21.45 – Ridderveld – Lemelerberg

Donderdag 22 september van 18.45 – 20.00 – Ridderveld – Lemelerberg

Wie
De lessen wordt gegeven door Vincent Snels.

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!