Vincent Snels

Ik ben Vincent, gelukkig getrouwd met Cobi en samen hebben we twee mooie kinderen die het nest intussen verlaten hebben.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke drijfveer voor mij. Socrates heeft de uitspraak gedaan, ‘Ik weet dat ik niets weet’. En zo ervaar ik dat ook. Ik ben leergierig, wil weten hoe de wereld in elkaar zit. Zo blijf ik kennis op doen en mezelf ontwikkelen. Dat geeft me plezier en voldoening maar verhoogd ook mijn effectiviteit. Ik wil het maximale uit mijn leven halen. Dit sluit mooi aan bij het Taoïsme, het leven is ‘de weg’, Jouw weg, jij bepaalt de route en jij bepaalt het eindresultaat.

Ik heb jarenlang lessen gevolgd in diverse Tai Chi en Qi gong series bij Richard Sudiono (Taneska). Richard gaf Tai Chi en Qi Gong lessen op verschillende locaties in Zuid Holland. Toen Richard stopte met zijn lessen in Alphen aan den Rijn ben ik met hem mee verhuist naar de locatie Rotterdam.

Na Richards overlijden hebben we als Rotterdams collectief besloten om de lessen te continueren en dat doen we nog steeds in gezamenlijkheid waarbij we om de buurt de rol van trainer op ons nemen.

In 2019 heb ik bij ICM de coaching opleiding succesvol afgerond en daarna heb ik een jaar de BOCAM opleiding gevolgd in Tilburg om meer te weten te komen over de traditionele Chinese natuurgeneeswijze (TCM) waar Qi gong een onderdeel van is. Door deze kennis ben ik in staat om meer verdieping te geven aan mijn oefeningen en kan ik op een holistisch niveau coachen.