Colinda van der Kraan

Mijn naam is Colinda van der Kraan. Ik ben Natuurgeneeskundig & Orthomoleculair therapeut en Do-In teacher. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk in Alphen aan den Rijn en een aardig pad van ontwikkeling doorlopen. Begonnen met opleidingen in de massage-therapie en via kinesiologie en Chinese geneeskunde (shiatsu) doorgegroeid richting de orthomoleculaire epigenetica. Door deze prachtige combinatie van Oosterse en Westerse integrale geneeskunde heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in chronisch onbegrepen klachten.

Daarnaast al 15 jaar bezig met bewegen, oosterse bewegingsleer en oefeningen vanuit de Do-In.  Al 12 jaar als Do-in teacher op verschillende locaties en vanaf april 2022 samenwerking met Ruud van Elke Dag Yoga verbonden aan de locatie Lemelerberg. Mijn lessen duren 1,5 uur en bevatten altijd elementen uit de Chinese leer. Er is een relatie met de seizoenen, het weer, en andere omgevingsfactoren.

Belangrijke onderdelen tijdens de les zijn strekkingen van de meridianen, beweging, behandeling van acupunctuurpunten, massage van meridianen en acupunctuurpunten, ademhalingsoefeningen, partneroefeningen en ontspanning. Iedere les is anders.

Heb je interesse ? Je bent altijd welkom!