Back-care workshop

Heb je last van rugpijn, of wil je werken aan een sterkere, gezondere rug?

Doe dan mee met onze speciale back-care workshop, geïnspireerd door de beproefde methoden van Iyengar yoga. Deze workshop is ontworpen om je te voorzien van verschillende tools en technieken om rugpijn te verlichten en een sterke, veerkrachtige rug te ondersteunen.

Enkele reacties uit de vorige workshops:

`Ik wilde even laten weten dat ik aan de back-care workshop meer heb gehad dan aan 10 keer fysio en dat ik er dus heel blij mee was´

´Graag wilde ik jullie toch even laten weten dat ik de workshop als heel prettig heb ervaren, en ook dat het me die dag heel veel energie en een relaxed gevoel heeft opgeleverd´

Thema

Thema van deze workshop is de lage rug. Tijdens de workshop leer je je rug sterk te maken en je spieren op de juiste wijze te gebruiken zodat je rug zich kan ontspannen.

Ruud Boone is gecertificeerd Iyengar yoga docent en geeft de workshop. Hij is aangesloten bij de Iyengar yoga vereniging in Nederland. Wereldwijd is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Iyengar yoga en het effect op rugklachten. Op de Amerikaanse Iyengar yogasite is hier meer over te lezen.

Deze workshop integreert deze inzichten en biedt praktische oefeningen die je zowel thuis als in de studio kunt toepassen. Perfect voor iedereen die zijn rug wil versterken, of je nu nieuw bent of al meer ervaring met yoga hebt.

Rug-problemen-pijn-back-care-workshop-Elke-dag-yoga-Alphen-aan-den-RijnPrijs
De prijs voor de back-care workshop bedraagt 32,50 euro

Wanneer
Zaterdag 18 mei, 14.30 – 17.00

Waar
De workshop wordt gegeven in onze studio in het centrum- Elke dag yoga – Castellum.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!