Ervaringen zwangerschapsyoga

De bevalling is vlot en soepel verlopen. Ik heb heel veel aan de ademhalings technieken gehad. elke keer diepe adem en dan 6 pufjes (ik weet het het was 7, maar 6 deed ook zijn werk) ik denk dat ik misschien maar 1 keer verkeerd pufte, en dan ging ik mezelf weer verbeteren. Natuurlijk bij het laatste persen raak je in paniek, maar dan zei de verloskundige wat ik moest doen. En dacht ik weer aan jou, hoe ik het moest doen!

Bij deze wil ik je heel erg bedanken voor alle goede zorg en oefeningen.

— Ingrid

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!