Maria Bruning 

Maria Bruning - Iyengar yoga docente - Alphen aan den RijnFotografe van beroep die ook naar binnen kijkt.

In 2017 ben ik begonnen aan de leraren opleiding aan het B.K.S. Iyengar Yoga Institute in Amsterdam. Ik was 55 toen ik aan de opleiding begon en was verbaasd dat mijn leeftijd totaal geen belemmering was om aan de opleiding te beginnen. In 2022 verwacht ik de opleiding af te ronden, tot die tijd ben ik docent in opleiding.

Hoe meer ik oefen en mij verdiep in Iyengar yoga hoe duidelijker het wordt: Yoga geeft energie en is een geweldige geschenk voor de ouder wordende mens. Je wordt er soepel en sterk van en de geest komt tot rust. Met een rustige geest neemt men de juiste beslissingen en ervaart men vredigheid. Met het beoefenen van yoga kan je uitkijken naar een gezonde, blije en energieke toekomst. Yoga is een groot fascinerend onderzoek naar jezelf!

En het mooiste van alles, iedereen kan yoga doen, laten we beginnen!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!