Yoga met de touwen workshop (alle niveaus)

Wil je ontdekken hoe je je yogahoudingen op een nieuwe manier kunt doen?

Ontdek de touwenmuur, een kenmerkend onderdeel van onze studio.

BKS Iyengar’s unieke innovatie die je helpt om houdingen gemakkelijker en met minder moeite uit te kunnen voeren.

Door gebruik te maken van de zwaartekracht en je eigen lichaamsgewicht, bieden de touwen een zachte tractie die je wervelkolom verlengt. Dit vermindert de spierinspanning, waardoor je langer en comfortabeler in houdingen kunt blijven, terwijl je ademhaling vrijer wordt en je lichaam meer voordelen ervaart.

In deze workshop leer je hoe je de touwen effectief kunt gebruiken om je yoga-houdingen te verbeteren, plezier te hebben en je lichaamsbewustzijn te vergroten. Na afloop kun je veelvoorkomende yogahoudingen op een nieuwe manier ervaren en je yoga ervaring verrijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van yoga met de touwen? Meld je dan nu aan, de plaatsen zijn beperkt!

Toegankelijk voor iedereen, ongeacht je yoga ervaring.

Wie
De workshop wordt gegeven door Ruud Boone.

Wanneer
Zaterdag 23 maart van 14.30 – 17.00

Waar
De workshop wordt gegeven in onze studio in Ridderveld – Elke dag yoga – Lemelerberg.

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 32,50 euro.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!