Cynthia Kientz

Het beoefenen van de verschillende meditaties in mijn twee jarige opleiding tot meditatieleraar is een mooi innerlijk proces geweest. Ik heb kennis kunnen maken met diverse soorten meditaties, van stilte meditaties tot dynamische meditaties.

Ik wil graag deze verschillende soorten meditaties over brengen op anderen. In de lessen zal ik ook regelmatig mijn klankschalen en diverse klankinstrumenten meenemen om voor een ware klankontspanning te kunnen zorgen.

Mindfulness

Ik ben voor het eerst met meditatie in aanraking gekomen eind 2013 toen ik een mindfulness training van 8 weken ging volgen om beter te leren omgaan met de stress op het werk. Na deze training heb ik niet heel veel meer aan meditatie gedaan, totdat ik in het najaar van 2015 mee ging doen met een online meditatie challenge. Dit voelde zo goed, dat ik verder ging met een online cursus mediteren.

Meditatie

Meditatie heeft mij veel gebracht. Het heeft mij in moeilijke tijden erg geholpen om bij mezelf te blijven. Even een moment voor jezelf nemen en je er bewust van worden hoe je je op dat moment voelt en wat je nodig hebt. Ik zou graag anderen ook willen laten ervaren wat meditatie voor je kan doen en hoe je dit kan integreren in je dagelijks leven.

Daarom heb ik in het najaar van 2017 besloten om me aan te melden voor de opleiding tot meditatieleraar. Deze heb ik onlangs afgerond.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!