Sabina Prud’Homme

Sabina Prud'homme - de Lodder - Yin yoga docente- Alphen aan den RijnIk ben Sabina. Via een vriendin ben ik (meer) in aanraking gekomen met yoga. Ik werd zo enthousiast van haar en ook van wat het met haar deed dat ik in oktober 2017 een teacher training heb gevolgd en afgerond.

Met veel plezier geef ik yin yoga les. Tevens vind ik het leuk om een pittige hatha flow yogales te geven.

Voor mij is yoga een soort thuiskomen in je lijf. En des te vaker je yoga beoefent des te bewuster je wordt van jouw eigen lichaam. Je bent van harte welkom!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!