Kurunta yoga workshop (gevorderden)

Ben je klaar om de grenzen van je yoga beoefening te verleggen?

Ontdek de boeiende mogelijkheden van de touwenmuur!

De touwenmuur is een kenmerkend onderdeel van het Ramamani Iyengar Memorial Institute in Pune.

Deze workshop is speciaal ontworpen voor de meer gevorderde yogi die de meer uitdagende asana’s willen uitvoeren met de innovatieve technieken van BKS Iyengar.

Met de touwenmuur als je bondgenoot, leer je hoe je de zwaartekracht in je voordeel kunt gebruiken, waardoor je lichaamsgewicht dient als een natuurlijke tractie voor je wervelkolom. Deze methode helpt om stijfheid te doorbreken en ongekende vrijheid in je gewrichten te creëren, waardoor je bewegingen kunt uitvoeren die voorheen onbereikbaar leken.

Ervaar hoe de touwen je spierinspanning vermindert, waardoor je langer in uitdagende houdingen kunt blijven. Dit bevordert niet alleen een diepere ademhaling, maar brengt ook aanzienlijke voordelen voor je fysiologische welzijn.

Je leert niet alleen hoe je de touwen kunt gebruiken ter voorbereiding op complexe asana’s, maar ook hoe je ze kunt inzetten als een krachtige oefening op zich. Bovendien helpt het werken met de touwen om angst te overwinnen en bouwt het vertrouwen op, wat je het zowel leuk als versterkend maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van yoga met de touwen? Meld je dan nu aan, de plaatsen zijn beperkt!

Toegankelijk voor iedereen die 6 maanden Iyengar yoga ervaring heeft.

Wie
De workshop wordt gegeven door Ruud Boone.

Wanneer
Zaterdag 6 april van 14.30 – 17.00

Waar
De workshop wordt gegeven in onze studio in het centrum, Elke dag yoga – Castellum.

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 32,50 euro.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!