Zomerworkshop yoga

Speciale Iyengar yoga workshop, met asana’s, pranayama en de filosofische aspecten (yoga sutras of Patanjali). Je kunt 1, 2 of 3 middagen aansluiten. De workshops kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Tijdens de workshops leer je van en over je eigen beoefening. De basisprincipes komen aan de orde, met input van anatomie, gebruik van verschillende props en heel veel variaties en invalshoeken om de houdingen te oefenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de touwenmuur en de stoelen.

Ook zullen de asanas meer betekenis krijgen. We kijken naar de anatomie, bewegingspatronen en wat het wel (of nog niet) doet voor lichaam en geest. En natuurlijk hoe dat voor jou meer ondersteund kan worden. Ook is er aandacht voor het omgaan met blessures of aanpassingen als houdingen (nog) niet gedaan kunnen worden.

Workshops vol experimenteren, analyseren, leren, uitwisselen en plezier!

Workshop 30 juli – thema achteroverbuigingen

Achteroverbuigen kan er behoorlijk moeilijk uitzien. Het lichaam is dit niet gewend. Onze dagelijkse activiteiten, zoals bijvoorbeeld achter de laptop zitten, appen en fietsen, zijn precies de tegenovergestelde bewegingen.

Tijdens deze workshop is er aandacht hoe je deze beweging veilig, licht en gemakkelijk kunt doen waardoor de onderrug en nek niet teveel belast worden. Eenmaal goed aangeleerd zul je de vrijheid en energie ervaren van de achteroverbuiging!

Ruud Boone, eigenaar en oprichter van Elke dag yoga in Alphen aan den RijnWie
De workshop worden gegeven door Ruud Boone.

Wanneer en waar
Zaterdag 16 juli – van 14.30 – 17.00 – Studio Castellum
Zaterdag 30 juli – van 13.30 – 16.00 – Studio Lemelerberg
Zaterdag 13 augustus – van 13.30 – 16.00 – Studio Lemelerberg

Prijs
De prijs van de één workshop is 32,50 euro
De prijs van twee workshops is 60 euro
De prijs van drie workshops is 75 euro

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!