Lezing darmklachten: een drukkend probleem

Elke eerste zaterdag van de maand een lezing over gezondheid. Gezondheid begint in de darmen. Hier werkt een groot deel van je immuunsysteem. Je voedsel wordt er verteerd, voedingsstoffen worden er opgenomen, geluksstofjes worden aangemaakt…..

Ingewikkelde processen waar veel mis kan gaan. En wat zien we momenteel om ons heen ? Een groeiend aantal mensen heeft last van darmklachten, stemmingswisselingen, vermoeidheid en verteringsproblemen.

Hoe heeft ons voedings- en leefpatroon daarmee te maken?

We weten ondertussen steeds meer over de invloed van onze omgevingsfactoren hierop. En we weten ook dat dit ten koste kan gaan van jouw vitaliteit en gezondheid, en uiteindelijk kunnen leiden tot Prikkelbare Darm Syndroom, Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, depressie en nog veel meer andere ziekten.

Wat kun je zelf doen om zo’n drukkend probleem op te lossen of te voorkomen ?

Bij deze lezing vertelt Colinda je wat o.a. voeding, medicijnen, stress, disbalans van de darmflora en lastige bacteriën of gisten voor invloed hebben op jouw darmen. Dus op jouw kwaliteit van leven. Want darmklachten kunnen jouw leven negatief beheersen, zelfs als je ze (nog) niet als darmklachten ervaart !

Je gaat deze middag ook weer met de 5 meest waardevolle tips en veel nieuwe inzichten naar huis.

Wie
De lezing wordt gegeven door Colinda van der Kraan, klassiek shiatsu-, natuurgeneeskundig- en orthomoleculair epigenetisch therapeut.

Wanneer
Zaterdag 5 november , 14.00 – 15.30 (GEANNULEEERD)

Waar
Elke dag yoga – Lemelerberg

Prijs
De prijs voor deze lezing is 10 euro.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!