Cursus Meridiaanleer en basis Shiatsu

Het leven van tegenwoordig vraagt veel van ons. De hectiek, prikkels en informatiestroom die ons lichaam dagelijks bestookt zorgt voor veranderingen in onze aansturingen. Het energetisch systeem van meridianen en acupunctuurpunten op ons lichaam is er daar één van. Verstoringen van de vrije doorloop van deze energiestroom kunnen komen vanuit o.a. voeding, emoties, gedachten en uiteraard stress. De gevolgen kunnen zijn dat bepaalde meridianen die hier last van hebben gaan blokkeren en de vrije doorstroom niet meer zo vanzelfsprekend is.

En dat kun je op den duur gaan merken; slechter slapen, minder energie, allerlei signalen die het lichaam geeft en uiteindelijk kan het ten koste gaan van je gezondheid.

Middels de acupunctuurpunten op het lichaam kunnen we deze energiestroom beter laten verlopen en dat merk je in je lijf en in je hoofd.

Tijdens deze 3-daagse cursus leer je de grondbeginselen van alle reguliere meridianen en hun acupunctuurpunten en leer je de basisbeginselen en -houdingen om deze met shiatsu in de rugligging en buikligging te behandelen.

Colinda is gekwalificeerd en afgestudeerd Klassiek Shiatsu-therapeut en heeft ruim 12 jaar ervaring in haar eigen praktijk.

Prijs

Voor deze cursus betaal je 210 euro.

Waar en Wanneer

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!